serbian
english
Veče Dama

Svake subote u periodu od 18-02h sve pripadnice lepšeg pola koje budu gosti Havane dobijaju poklon vaučer za igru na slot aparatima u iznosu od 500 rsd + gratis piće.

HAPPY HOUR JACKPOT

Dođi svaki dan od 10-13h, 16-19h ili 21-23h i osvoji 5.000 rsd.

8. MART

Sve pripadnice lepšeg pola koje budu gosti Havane 8. marta dobiće na poklon vaučer za igru u iznosu od 500 rsd. Akcija traje samo 8. marta. Za preuzimanje "playable only ticket"-a korisnik mora da priloži dokaz o identitetu (važeća lična karta, pasoš).

HAVANA GAMBLING NOVOGODIŠNJA ZABAVA

Vrela novogodišnja noć

U uzbudljivoj i uzavreloj atmosferi poput onih na Kubi, „Havana Gambling“ priprema nezaboravni novogodišnji party. Osim u tomboli iznenađenja, najluksuznijim slot aparatima, besplatnom piću i keteringu, ali i besplatom ulasku, u najluđoj noći uživaćete u ludoj zabavi do jutra uz svirku Bee Jam benda. Osim što ćete moći da zaplešete ruku pod ruku sa svojom srećom, „Havana Gambling“ novodišnju žurku iskoristiće da obraduje svoje brojne goste besplatnim tiketima za igru.

Novogodišnja noć u Havana Gamblingu

Zakoračite u Novu 2014. godinu u raskošnom Havana Gamblingu! Od 21h očekuje Vas nezaboravna zabava uz popularni Bee Jam bend, besplatni ketering i piće za igrače. Zgrabite svoju sreću na tomboli iznenađenja i najluksuznijim slot aparatima. Ulaz je slobodan. Vaš, Havana Gambling.

Salsa veče

Žustro ćete mrdati kukovima 4. decembra od 20h uz vruću i egzotičnu salsu u ekskluzivnom Havana Gambling-u u hotelu Slavija. Nikako nemojte propustiti dobar povod u luksuznom ambijentu pod blještavim svetima uz Vaše omiljene igre na sreću. Sa Mohito koktelom dobrodošlice i u prijatnom društvu mnogobrojnih javnih ličnosti i prelepih Kubanki dobru atmosferu će podgrejati poznati bend Eutherpa i Salsa plesna grupa. Oslobodiite svoje telo i pustite svojim čulima da zaplešu u kubanskom stilu, u samom centru grada, u glamuroznom Havana Gambling-u. Viva la salsa!

gratis piće

Posetite novi Havana slot klub na Slaviji i u prijatnom ambijentu živopisne Kube uživajte u Vašim omiljenim igrama na sreću. Opustite se i igrajte. Za potpuni ugođaj svaki gost dobija neograničeno piće u toku igre na aparatima u Havani.

Cuba Libre

CUBA LIBRE ZA DAME! Značajni deo očaravajuće atmosfere slot kluba Havane su upravo žene. Zbog toga gratis koktel dobrodošlice dobija svaka dama na ulazu slot kluba Havana Gambling, jer dame imaju prednost.

gratis ketering

Da li ste čuli za novo mesto dešavanja u gradu? To je slot klub Havana Gambling na Slaviji. Pored luksuznih igara na sreću, lepih hostesa i dobre muzike svakog dana u periodu od 19 do 22h, ovde možete uživati i u Havana keteringu. Prijatno!

Slavija Lux

Gosti hotela Slavija Lux, svratite u egzotični slot club Havana. Pored toga što smo Vam veoma blizu mi i nagrađujemo svakog gosta hotela Slavija Lux listićem za igranje. Vidimo se.

anketa = poklon

Pozivamo Vas da nas posetite na Trgu Slavija i uradite kratku Havana anketu. Vreme je novac i stoga svaki posetilac koji popuni anketu, na poklon dobija bon za igranje. Srećno!

parkiraj i igraj

Posetite Havanu Gambling na Slaviji i slobodno se parkirajte! Svako ko igra u Havani i parkira se na parkiralište JKP “Parking servis” s leve strane hotela Slavija, dobija gratis parking uz kupljen listić za igranje na automatima. Dobrodošli!